Partners

GVW-logo-kleiner

Goed Kantoor Werk

Met Goed Kantoor Werk bieden wij betaalbare ondersteuning voor ondernemers en ZZP’ers op het gebied van administratie, marketing en communicatie.  
Wij nemen graag deze werkzaamheden uit handen zodat jij je volledig kunt richten op wat je het liefste doet: ondernemen! 

Meer informatie : www.goedvakwerk.nl

 


 

 

Schermafbeelding 2015-05-29 om 16.19.13

Legal Minds Juridisch advies personeel

Juridisch advies moet aansluiten op uw specifieke situatie en behoefte. Van belang is dat het advies begrijpelijk is en praktisch toepasbaar in uw organisatie. 
Daarnaast moet het advies realistisch én vanzelfsprekend ook betaalbaar zijn. Hiervoor bent u bij Legal Minds aan het juiste adres.

Meer informatie :  http://www.legalminds.nl/


 

 

Logo Careermaker groot

Careermaker uitzenden, werving en selectie 

Careermaker is een landelijke personeelsintermediair die gespecialiseerd is in de diensten uitzendenwerving & selectiedetacherenpayrolling en executive search
In 2000 heeft directeur Martijn de Jong de eerste vestiging geopend in Rotterdam. Vanaf dat moment heeft Careermaker alleen maar groei gekend en is zij uitgebreid tot vijf vestigingen.

Meer informatie :  www.careermaker.nl


 

startpagina_logo

Startpagina's over Personeel & HRM

Op de verschillende startpagina's is veel informatie over het onderwerp HRM te vinden. Uiteraard is Lean ook aanwezig op de
startpagina over personeel.

 Meer informatie : https://personeel-organisatie.startpagina.nl


 zakelijke coaching, outplacement, vitaliteit

Wij zijn een landelijk HRD-bureau die werknemers helpen met vraagstukken die gaan over hun ontwikkeling. Carrièrepoort begeleidt daarnaast werkgevers bij het in beweging brengen en houden van medewerkers van grotere organisaties.

 Meer informatie : carrierepoort.nl


 

Gecertificeerde mediators 

Arbeidsconflicten? Conflicten op de werkvloer? Van alle mensen die zich ziek melden, doet ruim 25% dat vanwege een arbeidsconflict of arbeidsgeschil op het werk. Een arbeidsconflict kost veel geld, tijd en stress. Steeds meer werkgevers en werknemers kiezen daarom voor arbeidsmediation als een effectieve manier om tot een oplossing te komen.

 Meer informatie : Rechtsbijstand arbeidsconflict