Kost het werven van nieuw personeel u (veel) tijd en geld? Werven via Lean levert u geld op!

hr-managers

Werven nieuw personeel Het werven van nieuw personeel kost al snel veel tijd en geld. De gemiddelde wervingskosten voor een nieuwe medewerker bedragen ca. € 4.728 (Recruitment Kengetallen 2013). Het zoeken van de juiste kandidaat loopt in de papieren, maar kost met name veel tijd. Van het opstellen van een profiel tot het schrijven van de vacaturetekst, het publiceren en delen van de vacature, het afhandelen van reacties, het spreken met kandidaten en tenslotte het onderhandelen en het tekenen van een contract.

Lean Personeelsmanagement en Advies
Lean beschikt over jarenlange expertise en een zeer uitgebreid netwerk op het gebied van werving en selectie van personeel. Hierbij maken wij gebruik van vele wervingskanalen, waaronder het wervingskanaal “uitkeringsgerechtigden”. Door ons brede netwerk en ervaringen binnen dit wervingskanaal zijn wij in staat om op efficiënte wijze voor u de “krenten uit de pap” te halen, waardoor u meer dan geschikte kandidaten voorgesteld krijgt.   

Werven via Lean levert u geld op!
Naast de besparing op uw advertentiekosten en de besparing op uw tijd, levert de werving via Lean u nog meer besparingen op. Geselecteerde kandidaten die minimaal 3 maanden werkloos zijn kunnen voorafgaand aan hun contract 2 maanden “stage” bij u lopen. Een interessante optie mits u een geschikte kandidaat vindt die aan deze voorwaarden voldoet! En deze expertise ligt bij Lean! 

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak?
Neem contact op met Lean Personeelsmanagement en Advies op telefoonnummer 06-12884495 of via e-mail: sethi.plaisier@lean-pa.nl

 

blokkenwebsite

blauwebutton

flexweker

blauwebutton